Design Thinking Sessie organiseren?

Design Thinking Sessie organiseren?

Ervaar in korte tijd de essentie en kracht van Design Thinking. Deelnemers leren wat nodig is om succesvol en snel te innoveren. Ze gaan aan de slag met verschillende Design Thinking technieken en ervaren zelf de kracht van itereren en experimenteren.

Wij zijn marktleider in Nederland en organiseren Design Thinking sessies in binnen- en buitenland. Onze doelgroep zijn alle organisaties die met innovatieve oplossingen hun klant- of gebruikersvriendelijkheid willen verhogen.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Waarom een Design Thinking sessie?

De stappen van het Design Thinking proces zijn overzichtelijk te doorlopen. Ze leiden, mits je ze juist uitvoert, vrijwel altijd tot mooie oplossingen voor de meest complexe problemen. Met Design Thinking onderscheid jouw organisatie zich van de rest door veerkrachtig te worden en tot buitengewone, creatieve resultaten te komen.

Voordelen van Design Thinking

Inspireer je team

Ontdek hoe je projecten voortaan nóg slimmer kunt aanvliegen.

Snelle 'time to market'

Kom sneller dan ooit tot innovatieve, passende, klantgerichte en concrete oplossingen.

Doorbreek oude patronen

Dankzij onze creatieve denktechnieken worden oude patronen doorbroken.

Teambuilding

Verbind verschillende afdelingen uit jouw organisatie met elkaar waardoor je team elkaar beter leert kennen.

Voor deze klanten organiseerden we eerder al een sessie:

Ook tijdens onze hackathons zetten we design thinking in:
Ook tijdens onze hackathons zetten we design thinking in:

Veelgestelde vragen

Is Design Thinking geschikt voor mijn organisatie?

Bij het horen van Design Thinking denken velen meteen aan Silicon Valley-achtige organisaties waar van alles ontworpen wordt. Hoewel het waar is dat deze aanpak daar is ontstaan, is de Design Thinking Methode eigenlijk een uitstekende manier om allerlei problemen in organisaties aan te pakken, van eenvoudige tot uiterst complexe kwesties. Onze Design Thinking Workshop biedt een pressure cooker-sessie waarin deelnemers snel het hart van het probleem kunnen blootleggen. Het maakt niet uit of je nog nooit van Design Thinking hebt gehoord of juist al wel wat ervaring hebt opgedaan. Wij zorgen dat de stappen overzichtelijk te doorlopen zijn door iedereen. Wij kunnen met een cases uit jullie eigen organisatie werken, of juist een 'fictieve' cases' inbrengen.

Hoe lang duurt een Design Thinking sessie?

Het doorlopen en uitvoeren van het gehele Design Thinking Proces kost tijd. Dit is niet in een sessie te vatten, de sessie is dan ook bedoeld om jou op weg te helpen met goede concrete informatie en handvatten. Wij bieden deze sessie in een aantal verschillende varianten aan, bijvoorbeeld een hele dag of een dagdeel. Neem contact met ons op en ontdek welke sessie bij jou het beste past.

Hoe is Design Thinking ontstaan?

De roots van Design Thinking liggen in 1965 toen Bruce Archer er voor het eerst over schreef. Door de jaren heen heeft Design Thinking zich ontwikkeld tot wat het nu is. Met name Bryan Lawson’s onderzoek (vanaf 1980) heeft hier grote invloed op gehad.

Aan wat voor kosten moet ik denken voor de sessie?

Een begrijpelijke vraag, dit hangt natuurlijk af van welke sessie je wilt volgen en met hoeveel deelnemers je hieraan wilt deelnemen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Wat levert een Design Thinking sessie concreet op?

Dit is uiteraard afhankelijk van het type sessie die jouw organisatie afneemt en welke deelnemers hieraan meedoen. Je krijgt in ieder geval concrete handvatten mee die je helpen aan de slag te gaan met Design Thinking. Afhankelijk van de duur van de workshop, kun je ook een uitgewerkt prototype/idee verwachten.

Kunnen jullie ook bij onze organisatie de Design Thinking ‘uitvoeren’, in plaats van een eenmalige sessie?

Ja, dit is mogelijk. Naast de sessie die wij aanbieden, hebben wij ook Design Thinking experts in huis die met andere organisaties meedenken en waarbij we op structurele basis innovatie processen begeleiden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul het formulier in.
En wij nemen contact op!

Bedankt voor het invullen
van het formulier

Vul het formulier in.
En wij nemen contact op!

Bedankt voor het invullen
van het formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Is Design Thinking iets voor jou?

Onze Design Thinking workshops helpen jou bij het oplossen van de meest complexe problemen. Natuurlijk begrijpen we dat het lastig kan zijn om te bepalen welke workshop op jouw specifieke situatie aansluit, daarom helpen we je hier graag bij. Vul je gegevens in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.

Wil je in je eentje een design thinking sessie bijwonen?

We organiseren voornamelijk interne sessies voor bedrijven, af en toe ook voor individuen. Laat je gegevens achter en we nemen contact op wanneer we weer een openbare design thinking sessie faciliteren.

Bedankt voor het invullen van dit formulier!

We nemen snel contact met je op.